Ons verhaal

Wat ooit begon als een schoolproject, is uitgegroeit tot een passie.

Wie zij zijn:

Even voorstellen: Wij zijn Niek Heinen en Jordi Knuever, Oprichters van het bedrijf Cupidoos. Zoals je waarschijnlijk al aan de titel hebt gezien, is dit idee ontstaan vanuit een schoolproject voor de HAN in Nijmegen. Wij als studenten zijn hier begonnen met de missie om relaties te verbeteren. 

De opstart van dit bedrijf

Een bedrijf opstarten is niet zomaar iets, daar komt veel verantwoordelijkheid bij kijken. Zowel naar de klant, als jezelf toe. Het hele traject hebben wij van start tot eind meegemaakt met vallen en opstaan. Natuurlijk hebben wij hier als studenten wel een voordeel mee gehad. Wij hebben namelijk uitstekende begeleiding gehad van een vakbekwame docenten groep om ervoor te zorgen dat wij de meest gemaakte beginners fouten uit de weg gaan. 

Waar we voor staan:

Gezonde relaties

Niet te missen natuurlijk, gezonde relaties. Wij als 'Cupidoos' zijnde proberen een steentje bij te dragen aan het geluk van koppels in hun relatie door het maken van orginele en speelse (cadeau) pakketten. Dit proberen wij op een ludieke manier over te brengen in onze marketing.

Waarde creatie

Een bedrijf kan uiteraard moeilijk bestaan zonder dat er waarde wordt gecreëerd. Naast dat wij handgemaakt pakketten samenstellen, proberen wij in onze pakketten een gelijke, al dan niet betere waarde te vertegenwoordigen ten opzichte van losse producten bij onze concurrenten.

Hierin kunnen wij geen rekening houden met kortingen.

Transparantie

Wij bij Cupidoos vinden het erg belangrijk transparant te zijn omtrent onze bedrijfsvoering richting de consument. Zo zullen wij openlijk communiceren over eventuele moeilijkheden, behaalde mijlpalen, en waar mogelijk kostprijzen.